Muziekles

Aanbod

Bij Muziekvereniging Semper Crescendo Reek kun je meerdere instrumenten leren bespelen. Binnen de harmonie vind je vooral blaasinstrumenten. Nieuwe leerlingen kunnen aan de slag met de blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trombone, hoorn, trompet of tuba. Andere populaire instrumenten zijn de piano en keyboard, de gitaar, de viool en slagwerk en drums.

Docenten

Inmiddels heeft de Muziekvereniging haar muziekaanbod in Reek en Landerd, flink uit gebreid. Door goed geschoolde docenten kunnen leerlingen ook echt iets leren! Daarbij hebben we een leuk team van docenten en is muziekmaken naast leerzaam vooral ook heel leuk om te doen!

Verhuur instrumenten

Semper Crescendo beschikt over een instrumentenfonds. Leerlingen van de harmonie kunnen hier een instrument huren. Op die manier is het mogelijk kennis te maken met muziek zonder dat je meteen iets hoeft aan te schaffen (Muv slagwerk, viool, piano en gitaar). Instrumenten worden (indien voorradig) aan startende studenten verhuurd voor de periode van een cursusjaar. Verlenging van de huurperiode is in principe mogelijk, behalve als er een nieuwe gegadigde voor het instrument is.

Meer informatie over het verhuur van instrumenten is te krijgen bij Tiny Jans. Of u stuurt een email naar bestuur.hsc@gmail.com.

Lestijden

Download hier het lesrooster voor de muzieklessen schooljaar 2018-2019.

MUZIEKLESSEN LESDAG
Dwarsfluitles
Maandagmiddag
Houtlessen (Klarinet/Sax etc.)
Maandagmiddag
Studieorkest
Maandagavond
Harmonieorkest
Maandagavond
Gitaarles
Maandag
Zangles
Dinsdagmiddag
Pianoles
Donderdagmiddag
Percussiegroep
Donderdagavond
Drumlessen
Vrijdagmiddag

Van beginner tot expert, iedereen is welkom!